svakodnevno održavanje UBO CNC stroja za graviranje

Shandong UBO CNC Machinery Co., Ltd. glavni opseg:

Sada uvedite svakodnevno održavanjeubo CNCstroj za graviranje rutera:
1. Kontinuirano vrijeme rada je manje od 10 sati dnevno (vodeno hlađeno vreteno) kako bi se osigurala čistoća rashladne vode i normalan rad vodene pumpe, a motoru vodenog vretena ne smije nedostajati vode, a vodu za hlađenje treba redovito mijenjati kako temperatura vode ne bi bila previsoka.Zimi, ako je temperatura radne okoline preniska, vodu u spremniku za vodu možete zamijeniti antifrizom.
2. Nakon svake upotrebe stroja pripazite na čišćenje, obavezno očistite prašinu s platforme i prijenosnog sustava te redovito (tjedno) podmažite prijenosni sustav (X, Y, Z tri osi).(Napomena: tračnice s tri osi X, Y, Z održavaju se uljem; dio s vijkom dodaje se maslacem za velike brzine; ako je zimi temperatura radne okoline preniska, vijak i tračnica (četvrtasta ili kružna tračnica) ) dio prvo treba isprati benzinom. , a zatim dodati ulje, inače će otpor prijenosnog dijela stroja biti prevelik i stroj će se dislocirati.)
3. Za održavanje i pregled električnih uređaja, svakako isključite dovod struje i pričekajte dok se na monitoru ne ugasi zaslon i ugasi svjetlo indikatora napajanja glavnog kruga.
Ubo cnc usmjerivač stroj za graviranje je računalno kontroliran usmjerivač stroj za graviranje, a može se nazvati i računalno numerički upravljani stroj za graviranje.Može upravljati strojem za graviranje za graviranje ploča (drvo, kamen, MDF, itd.).Sada na tržištu postoje mnoge vrste strojeva za računalno graviranje.Glavni strojevi za računalno graviranje na tržištu uključuju strojeve za graviranje za obradu drveta, strojeve za graviranje reklama, strojeve za graviranje kamena, strojeve za cilindrično graviranje, strojeve za lasersko graviranje, strojeve za lasersko rezanje, strojeve za lasersko označavanje i strojeve za graviranje stakla, strojeve za graviranje metala.

Ako imate nešto zanimljivo, ne ustručavajte se kontaktirati s nama.

WhatsApp: +86 15315139350


Vrijeme objave: 02. travnja 2022